Вівсяне печиво- кондитерський виріб, що має округлу форму і являє собою солодкий і сухий хлібець.
У рецепті вівсяного печива з родзинками наші майстри гармонійно об'єднали традиційну технологію виготовлення звичайного вівсяного печива з солодкістю
родзинок і найтоншим ароматом ванілі. Вони надають печиву неповторний смак і невловимо доповнюють ніжний аромат печива нотками сухофруктів.
Варто спробувати це печиво і ви полюбите його назавжди!
Склад: використовується пшеничне борошно 1 сорту, цукор, борошно вівсяне, жир рослинний, родзинки, патока крохмальна, сіль кухонна, розпушувач тіста, кориця, ароматизатори: «Ванілін», «Пряжене молоко».
Вага:
фасоване - 300 g; 12 пакетів у гофротарі
вагове - 3,6 kg у гофротарі
Термін придатності – 6 місяців